Maison Le Lavaud

Maison Le Lavaud is het oudste huis in Gengiraud. Het heeft dan ook een knusse indeling en kijkt uit op de rivier genaamd Le Lavaud.  In het huis bevindt zich een open keuken, badkamer met toilet en slaapkamer, In de aanbouw bevinden zich nog 2 slaapkamers elk met een tweepersoonsbed. Deze zijn met elkaar verbonden met een eigen terras.

Achter de aanbouw bevindt zich een tweede terras wat zich goed leent voor sterren kijken. Hier heeft u in de namiddag schaduw, wat ideaal is op hete zomerdagen. Maison Le Lavaud is te huur voor 2 tot 6 personen.

Maison Le Lavaud is allen te huren of samen met Maision Principal.

prijzen zijn inclusief linnengoed, toeristenbelasting, haardhout etc. Allen exclusief schoonmaak kosten van € 125.

 

Voorzieningen

  • 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden

  • badkamer met bad en douche

  • woonkeuken

  • houtkachel

  • terras

  • groot aanbod aan boeken

Prijzen

Hoogseizoen
€ 873/ week
€ 1745/ twee weken

Laagseizoen
€ 625/ week
€ 1250/ twee weken

Mail ons gerust voor vragen over verblijfsduur, reserveren en specifieke prijsopgave.
 
Gengiraud plattegrond le  laveau copy.jpg

Overige voorzieningen

Het gehucht beschikt over een parkeerplaats voor 4 auto’s. BBQ’s en 2 vuurplaatsen. Echter, is er geen open vuur toegestaan in juli en augustus vanwege de droogte.

Er is een schildersatelier met verf, ezels, kwasten, potloden, krijt en papier gelegen aan een terras met daarnaast een trampoline.

Er is een slingertouw in de grote schuur. In deze schuur bevindt zich onder andere de houtvoorraad. Daarnaast biedt de ruimte achter de grote deuren in de zomer een uitgelezen plek om in de koelte eten of te verpozen.

De waslijn bevindt zich in de tuin naast Maison Prancipal. Er zijn meerdere buiten banken, stoeltjes en tafels waaronder ook een lounge set.

Neem een kijkje bij de omgeving om te kijken wat er allemaal te doen is in de buurt.


Wat eerdere gasten van Maison le Laveau schreven

Ut sed egestas, volutpat.

“Pellentesque vel mattis turpis. Etiam tristique posuere sapien at mattis. Praesent feugiat pulvinar justo id varius. Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante.”

— J.A.

Maecenas vehicula tortor!

“Etiam tristique posuere sapien at mattis. Praesent feugiat pulvinar justo id varius. Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus.”

— L.K.

Sed maximus vel velit ac rutrum.

“Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia. Pellentesque vel mattis turpis.”

— J.Y.


Proef de sfeer van Maison le Laveau